30 | Det verden trenger...

... er å takke superflinke Ingrid med bloggen Full Fokus for en Beautiful Blogger award
(klikk på bildet for å få det større)
og å velge å sende den videre til noen som jeg tror ikke har fått den før: almapalma, Amelie78 og Tante Mimmi. Mange jeg kunne ha sendt den til, men mange som har fått den før...

7 kommentarer:

 1. Flirer av svaret på spm. 2. Jeg har selv ikke sett programmet, men vår sjuåring bruker dette programmet som argument for at det ikke bare er søppel som vises på den kanalen. Jepp, ikke så begeistra for det døbba teenage-mølet hun titter på. Antar Handy Manny egentlig er beregna for lytt yngre barn, for det vises før jeg har stått opp.

  SvarSlett
 2. og når jeg ser på svarene dine så ser jeg at du- DU- er en mammablogger. hehe. Kjenner meg godt igjen. Men har sett litt flere filmer i det siste. Skal jeg først se på tv så er det helst en film.

  Ha en fin dag, og gratulerer med velfortjent award!

  SvarSlett
 3. Mange av dine svar kunne jeg ha svart også. Handy Manny? Ikke min favoritt. Not my favourite.

  SvarSlett
 4. handy manny?! gosh, sier jeg bare. Og grøss.

  Ellers da.. jo! -gratulerer, velfortjent!

  SvarSlett
 5. Handy Manny er ikke noe jeg ser på sånn frivillig, men det står på mens unga spiser frokost... (I know, ikke det mest ideelle å la dem se tv mens de spiser frokost, men det funker greit for oss...) :-)

  Hadde jeg svart på denne kvelden før kunne jeg svart Kveldsnytt og stått fram som langt mer samfunnsengasjert :-D

  Elisabeth: hos oss går det i PLAYHOUSE Disney, heldigvis ikke døbba teenage-møl her, det er en kanal for de mellom 2 og 5. En del annet møl, men det skal da være "educational" påstås det...

  Alexia: Who?!? ME?!? Mammablogger??;-)

  SvarSlett
 6. Kjenner meg igjen i mange av svara dine her..:) Playhouse Disney er ein klar favoritt her også.
  Tusen takk for award! Eg vert veldig glad for at nokon synest bloggen min fortener det :) Eg har litt lite energi for tida, men skal sjå om eg tar utfordringa. Må berre kjenne etter litt.:) Glad vart eg iallefall!
  God Påske til deg!

  SvarSlett

Hei, takk for at du stakk innom!
Legg gjerne igjen en kommentar, så blir jeg glad
:-)